Merhaba. Son günlerde telefonum çok fazla pil harcamaya başladi telefonum ekrani kapali uyku modunda bekliyor elime aliyorum arka kameranin oldugu bölge isinmis oluyor.pil tukemine baktigimda android sistemi pilin %80 inin kullanmis(tabi bu herzaman boyle degil) arkadaslar bu sorunun cozumu icin ne onerirsiniz.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Arka planda çalışan uygulamaları uyutmak, performans ve batarya verimliliği için greenify öneririm. Ama telefonu root etmek gerekiyor sistem uygulamalarını uyutabilmek için.
http://towelroot.com bu adresi tıklıyorsun, uygulamayı indiriyorsun telefona ve tek tık ile root oluyor. Sen bilirsin tabi. Sorumluluk kabul etmem. Geçmiş olsun.
Son günlerde telefonum çok fazla pil harcamaya başladi telefonum ekrani kapali uyku modunda bekliyor elime aliyorum arka kameranin oldugu bölge isinmis oluyor.pil tukemine baktigimda android sistemi pilin %80 inin kullanmis(tabi bu herzaman boyle degil) arkadaslar bu sorunun cozumu icin ne onerirsiniz.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.