Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1559
Tıklama
0
Öne Çıkarma
BOZULAN DİSKTEN KURTARILAN VERİLERİ AÇAMAMAK
E
11 yıl (958 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba Arkadaşlar,
Samsung harici harddiskim bozuldu. Daha doğrusu direk biçimlendirmemi istiyor. içerisinde hep aile özelliklede çocuğun
fotoğrafları var. Nasıl kurtulur diye araştırırken "7-Data Recovery " programını buldum içerisindeki tüm verileride kurtardım
yada kurtardığımı zannettim. Bütün klasörler resimler geldi fakat açmak istediğimde "Bu resim dosyası hasarlı,bozuk veya çok büyük olduğından resim açılmıyor"
uyarısı geliyor ve resmi görüntülemiyor. İsimleri boyutları herşeyi var fakat açamıyorum. Birsürü kurtarma programı denedim, resim görüntüleme programı denedim, olmadı.
Daha önce başına gelmiş veya bu dosyaları nasıl açacağımı bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.