Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
997
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Borsamatik - Borsa Habercisi
S
9 yıl
Er
Konu Sahibi

Türkiye’nin Lider Borsa, Finans, Ekonomi Haber Sitesi: BorsaMatik.com.tr

Borsamatik.com.tr, 14 yıllık birikimi ile borsa, finans ve ekonomi haberciliğinin lokomotif güçlerinden biridir. Yayın hayatına 2000 yılında adım atmış olan BorsaMatik.com, Türkiye’yi küreselleşen dünyanın dinamikleri ile an be an buluşturmayı hedeflemektedir.

Türkiye ve dünya borsalarının sıcak takibini yapan sitemiz, ulusal ve küresel piyasalara yön veren kurum, kuruluş ve gelişmeleri anında okuyucusuna ulaştırmaktadır. Kalite ve okuyucu odaklı habercilik anlayışımız, geniş okuyucu kitlemizin ve başarımızın kaynağıdır.

Borsamatik.com.tr, borsa ve finans alanlarının ötesine geçerek ekonomik ve sektörel gelişmeler, siyasi gündem, güncel haberler kategorilerinde de okuyucusuna hitap etmektedir. Bunların yanı sıra iş dünyasının önemli isimleri ile yaptığımız röportajlar ve özel dosya haberleri haber yelpazemizi genişletmektedir.

Türkiye ve dünyanın finansal, ekonomik ve siyasal dinamiklerinden haberdar olmak, piyasaya yön veren gelişmeleri yakalamak ve daima güncel kalmak istiyorsanız Borsamatik.com.tr’yi takip etmeye devam edin.


www.borsamatik.com.tr

Borsadaki gözünüz kulağınız




< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.