Merhaba, bu iki cihaz arasında kaldım. sizce hangisi bana nedense Nikon daha iyi gibi geliyor sizce hangisi? Ikisi de 1299 tl 18-55 lens var ikisinin de yaninda. Nikon D3200 mu? Canon 600D mi ve nedenini Aciklar misiniz?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
600d nin muadili d5100 dür, fiyatlarının aynı olması sizi yanıltmasın. O zaman 600d mi 5100 mü dersen amaç fotoğraf ise 5100 daha iyidir. 3200 de odaklanma problemi vardır, hareketli nesnelerde sorun yaşarsın.
Internette fotograf cekim kiyaslamasi vardi nikon 600 d cok daha ustun geliyordu?
Fotoğrad kalitesi olarak 5100 600 d den daha iyidir. Renk doygunluğu ve kontrast açısından en az %10 luk bir üstünlüğü vardır. Şurada tamamı 5100 ile çekilmiş güzel fotoğraflar var:https://500px.com/ykarakas
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >