ygs sosyal de 30 üstüne çıkamıyorum konu eksiğim var ama özellikle tarihte çalıştığımı unutuyorum nasıl 30-35 arası yapabilirim bölüm denemesi çözsem yükseltebilir miyim ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Tarihte unutmanız normaldir. Bende sabah çalıştığımı unuttum :)) belgesel izlemenizi tavsiye ederim. Örneğin kurtuluş savaşı belgeseli... Olayın içine girer ve yaşarsınız bu daha akılda kalıcıdır. Ve gerekli gereksiz pek çok bilgi öğrenmeniz yorum yapma gücünüzü arttırır
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.