Sabah sınava gitmek için otobüse bindim beyler. 2 durak sonra bi kız bindi otobüse ama nasıl güzel. Zaten direk gözleri üstüne çekti. Neyse müzik dinliyordum birden gürültü duydum. Sapığın biri kıza fiziksel rahatsızlık vermiş galiba ve kimse ses çıkarmıyor. Sonra ordan bi "delikanlı" çıktı ve adama yumruk attı. Polisler felan geldi. Yumruk atan adam göz aldına alındı ve sapık serbest bırakıldı. Yani özet olarak kahramanlık yapıp adama vurmayın. Tutun kolundan dışarı atın otobüsten. Sonra bu arkadaş gibi alırlar sizi de.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Yani özet olarak kahramanlık yapıp adama vurmayın. Tutun kolundan dışarı atın otobüsten. Sonra bu arkadaş gibi alırlar sizi de.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >