arkadaşlar teknosa'dan 60 tl'ye trust kulaklık aldım ama pek memnun kalmadım. Maalesef saf gibi kutusunu atmıştım, kutusuz iade olmaz dediler. Acaba bir yerde boş bir kutu bulabilir miyim?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Sanmıyorum ama forumlarda falan kullanıcı klüpleri kurulmuş olabilir, oralarda kullanıcılar ile iletişime geçerek kutusunu isteyebilirsin. Popüler bir marka olsa bu yöntem işe yarayabilirdi ama trust için klüple falan uğraşan olacağını sanmıyorum, ama sen yine de bak istersen.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.