Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
6
Cevap
1271
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Elektrikli Izgara Yardım
B
12 yıl (373 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Selam beyler proje ödevi olarak elektirikli ızgara'nın aksamlarını araştırmam ve nasıl çalıştığını yazmam gerek bu konuda yardımcı olabiliecek var mı ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
12 yıl (373 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

B
12 yıl (373 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Beyler kimse bilmiyor mu iç yapısını ?



D
12 yıl (14454 mesaj)
Yarbay

Elektriğin kisa devre etmesi sonucu isi meydana gelir :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
12 yıl (7110 mesaj)
Yarbay

İnoksan, Öztiryakiler gibi endüstriyel mutfak ekipmanı üreten sitelerden bilgi ve fotoğraf bulabilirsin.

En basit tipi bir adet rezistans ve termostattan oluşan tiptir. 220 Volt ile çalışır. Daha büyük tiplerde birden çok rezistans veya birden çok termostat bulunabilir. Endüstriyel olanlar 380 Volt ile çalışır.

Kolay gelsin...



B
12 yıl (373 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Hocam çok teşekkür ederim


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @alpernbugra
A
11 yıl (55 mesaj)
Onbaşı

mutbex buradan da detaylı bilgilere ulaşabilir, görsellere ulaşabilirsin



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.