Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
217
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Mesafeye göre Mac cihazınızı kilitleyebilen Bluetooth aksesuarı Sesame
E
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi





Mesafeye göre Mac cihazınızı kilitleyebilen Bluetooth aksesuarı Sesame





Genelde mobil cihazlara yönelik aksesuarlar yoğun olarak pazarda bulunurken, masaüstü cihazlara yönelik aksesular da bulmak mümkün.




Atama firması tarafından geliştirilen Sesame adlı Bluetooth aksesuarı, mesafeye göre Mac cihazınızın ekran koruyucu kilidini devreye sokuyor veya devreden çıkarıyor. 




Bluetooth 4.0 düşük enerji profili kullanan aksesuar, tek bir düğme pille aylarca kullanılabiliyor ve Mac cihazının enerji sarfiyatına da büyük etki yapmıyor. Kullanıcılar cihazlarından uzaklaştıklarında aksesuar ekran koruyucu kilidini devreye sokuyor. Kilidi açmak için ise hem şifre girmek hem de aksesuardaki kilit butonuna basmak gerekiyor.




Aksesuar Mountain Lion ve Mavericks ile uyumlu çalışıyor ve ay sonuna doğru 40$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak.  

 

 



Kaynak:http://appleinsider.com/articles/13/11/04/new-bluetooth-accessory-sesame-automatically-locks-your-mac-when-you-step-away

 Haberi Portalda Gör

[
11 yıl
Yarbay

gereksiz bi alet.



W
11 yıl
Teğmen

Telefonumdan iCloud a girerim mac i kapatırım kilitlerim şifrelerim her neyse




B
11 yıl
Yüzbaşı

Kesinlikle gerekli bir cihaz. Aynısını bazı pc'lerde telefonunuzu kullanarak yapabiliyorsunuz. Yine de böyle bir tasarım mantıklı olmuş. En basitinden tüm ofise tatlı ısmarlamaktan kurtarabilir :)




J
11 yıl
Yarbay

2-3 kere kullanırsın sonra sıkılıp rafa kaldırırsın. Pili biter ruhun duymaz. O derece.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.