Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
157
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Merhaba yardım istiyorum
E
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Yaşım 16 boyum 1.84 , kilom 63 , çok zayıf duruyorum orantılı olarak kilo almak ve kol ve karın kası yapmak istiyorum , yaza kadar ne kadar olur acaba düzenli olarak çalışırsam , öyle çok bişeyde istemiyorum baklavalar gözüksün kollarım omuzlarım genişlesin yeter bana açıkçası , çünkü kollarım güçsüz kalıyo 40 kilodan ağır taşıyamıyorum.


Not: Bana program vermesi için ne doktoruna çıkmalıyım , ve evde ne egzersizler yapmalıyım , ilaç falan kullanmalı mıyım yardım ederseniz sevinirim çok.



N
10 yıl
Er

öncelikle ilaç kullanmanı tavsiye etmem. eğer imkanın varsa spor salonunda body fln çalış ve bence boyuna göre kilon az 2-3 kilo alsan daha rahat çalışabilirsin ve antrönörlerden program rica edebilirsin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
10 yıl
Teğmen

yaza kadar fazla gelışmez bence elbet gelışme olurda anladıgım kadarıyla ektomorfsun bıde


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
10 yıl
Teğmen

kardeş amacın ne önce onu söyle havuzda denizde hava atmaksa işim olmaz ama gerçekten yardım istiyorsa git bir spor salonuna konuş hocayla


not:yaza kadar baklava demenden amacının ne olduğu belli gerçi ama



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.