Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
106
Tıklama
0
Öne Çıkarma
mentesenın ustu aralandı.
D
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

merhaba arkadaslar 1 yıdır severek kullandığım gl63 8rc modelımın metesesının ustundendekı yekparw kapak aralandı. fazla onemsemedım ılkbasta sonra acıklık devasal oldu ve ekranı tehdıt etmeye basladı nerdeyse ekranı kıracak hale geldı.
japonla yapıstırdım ama hıc faydası olmadı sımdı plastık kelepceyle tuturdum. mentese ustunu durumu bıraz kurtardım. neden bukadar dandık yapmıslar. 5 tana notbook kullandım sahsı bır bunda boyle sorunumoldu.dıger markalar daha hassas bu konuda.
japon surdum dıye garentı bıtermı. birde baska bu tarz sorun yasayan varmı.



M
4 yıl
Yüzbaşı

japon sürmeseydin bence keşke sıkıntı çıkartma ihtimalleri yüksek garanti olduğu için gönderseydin direk



D
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

acıklık ufaktıonemsemedım bırde koro yüzünden kargo lar vs gecikmeli servise ulaşması vs uzun surer dedi. ama kapagı aç kapa yaptıkça buyudu en son motütörü tehlikeye atacak seviyeye ulaştı. bence bu sorun cbu kasayı kullanan herkesin basına bela olacak. kapaktakı kasa bır vida ya baska bır seyle tuturulmamıs .mentesenın oraya kapak panırken ve acılırken çok büyük kuvvet uygulanıyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.