Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
637
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Medya'nın kahramanlık merakı.
C
12 yıl (126 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Hani şu kahraman medya kuruluşları varya, neden birileri ülkenin anasını ağlatırken şaklabanlık oynuyorlardı. ?


Pkk'yı bitirmenin ramağına getiren Osman PAMUKOĞLU'nun "masonların emri ile" devlet eliyle engellendiğinde.
Generallerin bir taraflarında pireler uçuşurken pkk nın askerleri otobüslerden indirip kurşuna dizdiğinde.
Türkiye'nin en değerli mühendislerinin öldürülüp dalga geçer gibi intihar süsü verildiğinde.
Devlet erkanının iş adamlarının makamına gidip pijamayla karşılandığında.
Adını bile duymadığınız masonların ülkenin kasalarını boşalttığında.
Ne bizden biri olan nede ülkeye faydası dokunacak adamları ekonominin başına getirip Türkiye'yi uzay rakamlarıyla ifade edilecek borçlara boğduğunda.
Mit eliyle mit personeli öcalan tarafından "amerkalı orta düzey subayların" ilettiği emir ve amerikanın vaadiyle kürdistan planı başlatılığında.

Bu ülkede bunlar yapıldı, mesela bir uğur dündar vardı. Ülkede bunlar olurken o gerilim müziği eşliğinde fırınlarda böcek avlardı, yetim haneleri basardı, garip garip kurumlarda olmayan üç kağıtçıları arardı, namaz kılan bir grup öğrenciyi ve öğretmenini ifşa ederdi.

Bütün ülkenin çivisi çekilirken şu kahraman medya niye yoktu. ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.