slm bn eski bir total war hayranıyım bu gün 5 ay aradan sonra yüklemeye karar verdim! oyunu d'ye yükledim!sonra cracğini felan yaptım ve oyuna girdim camping bölümüne geldim.turkıshi seçim campınge girecektim ki tam load doldu oyundan attı!bilgisayarda virüs yok bu sorunu çözümü nedir?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
bn eski bir total war hayranıyım bu gün 5 ay aradan sonra yüklemeye karar verdim! oyunu d'ye yükledim!sonra cracğini felan yaptım ve oyuna girdim camping bölümüne geldim.turkıshi seçim campınge girecektim ki tam load doldu oyundan attı!bilgisayarda virüs yok bu sorunu çözümü nedir?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.