maxtor 500 gb harici hard disk i neredeyse 1 yıldır kullanıyorum hiç 1 sorun yoktu ama dün pc ye bağladığımda harici hard diskin ışığı yanıyor kulağıma tuttuğumda içinden böle cd okurkenki gibi bir seste gelio ama bilgisayarda görünmüyor çıkarıp takınca sağ alta uyarı da gelmiyor. bilgisayar a sağ tıklayıp yönetten baktığımda da bilgisayarın kendi hard diskleri görünüyor ama harici hard disk görünmüyor. aletin düğmesi vs. hiç 1 şeyi yok sadece 1 ışık 2 tanede usb kablosu var kablolardan 1 inde data+power yazıo diğerinde sadece power yazıo iki kabloyu aynı anda takıp denedm yine olmuyor. başka 1 laptop ta daha denedim yine aynısı oluyor yaklaşık 350 gb veri vardı içinde bunu nası kurtarabilirim. 1 de harici hard diskten son 1 kaç gün içinde 1-2 film izledim o kadar.
harici hardisk in arkasında maxtor 500gb PN:9NX2DT-500 BİR DE SN:2HB20VMZ yazıyor hp dizüstü dv5işletim sistemi: windows 7 ultimatesistem özellikleri: intel core 2 duo p7350 2.0 ghz4gb ram 320gb hard disk nvida 9200 diğer denediğim bilgisayarda hp dv6 windows 7 home premium intel i3 2.26 350m işlemci 3gb ram nvida gt 230<
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
banada aynısı olmuştu.bendeki seagate yalnız garantiye verdim(vatan bil.) ertesi gün gel al diye mesaj geldi.adamlar düzeltmişler.dosyalarımda silinmemiş virüs hdd in dosya formatını bozdu dediler. bi şekilde düzeltmişler nasıl yaptılar bilmiyorum. ben hdd i takınca bilgisayarımda gözükmüyordu ama 7zip programı görüyordu hdd i.ama bilmem kaç milyon gb olarak içine giremiyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 13 Eylül 2010; 23:13:07 >
harici hardisk in arkasında maxtor 500gb PN:9NX2DT-500
BİR DE SN:2HB20VMZ
yazıyor hp dizüstü dv5işletim sistemi: windows 7 ultimatesistem özellikleri: intel core 2 duo p7350 2.0 ghz4gb ram 320gb hard disk nvida 9200 diğer denediğim bilgisayarda hp dv6 windows 7 home premium intel i3 2.26 350m işlemci 3gb ram nvida gt 230<
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.