Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
898
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Max. 200 tl ye 5+1 Önerileriniz
U
15 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Max. 200tl ye kadar dvd playera bağlanabilen, iyi bir randıman alabileceğim 5+1 ses sistemi arıyorum. tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar? yardımcı olursanız sevinrim..



W
15 yıl
Binbaşı

logitech x540 var tavsiye edebileceğim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
15 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

dvd player daki 6 girişe bağlamak için herhangi bir aparat var mı? çünkü verdiğiniz modeli inceleme fırsatı buldum sanıyorum bilgisayar için düzenlenmiş bağlantılar. 3 çıkışı var. bunları dvd player a nasıl bağlarım onu düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
15 yıl
Yüzbaşı

Bahsedilen ürünleri hiç görmedim ama anladığım kadarıyla 3.5 mm>>RCA kablo istiyorsunuz. Şu adresteki kablo işinizi görür diye düşünüyorum;
http://www.kablocenter.com/index.php?main_page=product_info&cPath=1_38_43&products_id=77


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
15 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

vitex Linkteki RCA kablo ile 6 çıkışı elde ediyorum fakat ses olarak 5+1 ses elde edebilirmiyim sence?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
15 yıl
Yüzbaşı

Dediğim gibi, X540'ı bilmiyorum ama, anlayabildiğim kadarıyla, girişlerini de göz önünde bulundurarak, DD ve DTS gibi ses formatlarını çözümlemediğini düşünüyorum. Öyle olsa digital girişi olması gerekirdi. Ancak çözülmüş bir sesi 6 kanal olarak yükseltebilir. Yani amfi görevi yapar. Bu durumda sesi DVD player çözmüş olacak, X540 ise sesi yükseltmek için kullanılacak. Tabi DVD oynatıcınızın 6 kanal ses çıkışı olduğunu varsayıyorum. Gösterdiğim kablolar RCA olanlar DVD oynatıcıya 3.5 mm olan uç X540'a takılacak. Zaten 6 kanaldan bağladığınız için 5.1 sesi de almış olacaksınız (herbir kablo 2 kanal içerir, yani sizin orada görülenlerden 3 kabloya ihtiyacınız olacak).


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
15 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

çok teşekkür ederim vitex. dediğin doğru sanrım amfi görevi görüp 5+1 ses kanalından ayrı ayrı ses alabileceğim. dts e zaten gerek yok. dvd izlerken profesyonel olmayan ama 5+1 şeklinde dvd izleyebilecebiğim bir sisteme ihtiyacım vardı. X540 la birlikte 3 adet RCA kablo işimi görecek gibi gözüküyor. yardımların için teşekkürler


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
15 yıl
Yüzbaşı

Rica ederim, size iyi seyirler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.