yeni laptop alıcam ocak ayında 1500 ya da 1750 tl ye oyun için oynayacağım laptop önerisi olan varsa alabilirim.Tabi bu fiyata bir laptopta gta5 oynayacak değiliz de oyunlarda iyi fps alsın yeter.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Arkadaşın önerdiği laptop orjinal olarak 4 GB RAMla geliyor. Max. 12 GB a kadar destekliyor. Tek bir vidayı sökerek çok kolay bir şekilde RAMini arttırabilirsiniz. Garanti durumunuda etkilemiyor.
http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-k555lb-xo108d-8gb-notebook-pmu347389 Ben bu modeli aldım. Almadan önce müşteri hizmetleriyle konuştum rami takmadan yanında göndermeleri için tamam sipariş verirken sipariş notu ekleyin dediler. Sipariş verirkende "kutunun açılmasını istemiyorum rami takmadan yanında gönderin" diye not ekledim kapalı kutu geldi. Tabi 4 gb olarak alıp rami başka yerden alanlarda var. Sadece ramin uyumlu olmasına dikkat ederseniz bu şekildede bi sıkıntı yaşamazsınız.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.