Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
28
Cevap
5080
Tıklama
8
Öne Çıkarma
Mavi Öz yetersizliği..
R
8 yıl (7205 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Biliyorsunuz ki artık her maç sonu IP-MÖ vermiyor. Onun yerine her levelda kapsül verip bu kapsülden şampiyon çıkarıyor fakat bu çıkan şamp. kalıcı değil bizden belli bir miktar MÖ isteyip o şekilde kalıcı hale geliyor.
Oyunda hiç bir yerden MÖ kazanamazken nasıl olurda MÖ biriktirip çıkan şampiyonları kalıcı hale getirebileceğiz? Günlerdir ganimet mağazamda çıkan şampiyonlar duruyor açmaya MÖ yok şaka gibi..

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



Y
8 yıl (3427 mesaj)
Binbaşı

Çok saçma bu sistem, öz kazanmak için bişey eklemeliler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
8 yıl (6886 mesaj)
Yarbay

Zaten onları bozdurup alıyorun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
8 yıl (7205 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: kuklacini

Zaten onları bozdurup alıyorun.

Bozduracağım şampiyonu nasıl açayım ben.



P
8 yıl (1265 mesaj)
Yüzbaşı

Şu an sistem sıkıntılı olduğu açık. Yeni sistem gelmeden önce yapilan açıklamalar şampiyon açmanın daha kplay olacağı yönündeydi fakat durum tam tersi oldu.

Yeni hesapların şampiyon sahip olması oldukça zor duruma girdi. Hele 6300luk bir şampiyon istiyorsan sanırım 15 lvle kadar kasmak gerekecek. 34 lvl oldum 5 şampiyon çıktı kutulardan 1 tanesini acabilmek için geri kalan 4 şampiyonu bozmak gerekiyor.

Yakın zamanda şikayetler doğrultusunda iyilestirmeler yapılacaktır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
8 yıl (545 mesaj)
Teğmen

Bence bu oyun dünyası artık şuna geçmeli oyunun parasını verelim ama oyunu almama ihtimali olsun sonuçta insan beyni sürprizi seviyor bağımlılık yaratıyor bu.



B
8 yıl (1954 mesaj)
Yüzbaşı

31 level oldum kapsülden "kayle(90 öz) ashe(90 öz) olaf (600 küsür öz) " çıktı. düşük levellerde de böyle mi?



A
8 yıl (14014 mesaj)
Yarbay

Hesaplandığında eski sistemle aynı hatta biraz daha hızlı kazanıyorsunuz. Ama eski sistemde de çok yavaş kazanılıyordu zaten yeni sistem bunu apaçık gözler önüne serdi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
8 yıl (206 mesaj)
Teğmen

34 oldum ve çıkan herolar Yasuo, Dari, Rakan, Zed. Epey şanslı olmama rağmen Dari dışındakilerden birini açamıyorum. :D



B
8 yıl (4317 mesaj)
Yarbay

Hesap Full Hero olduğu için sıkıntı yok ama yeni oyuna başlayan biri için eski sistem daha güzeldi bence.



E
8 yıl (4764 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

Çok saçma bu sistem, öz kazanmak için bişey eklemeliler.

First Win mavi öz verecek sonraki yamada.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
8 yıl (5133 mesaj)
Yarbay

50 60 vermez umarım.Şampiyon için baya öz istiyor ustalık için istiyor umarım normal bişey yaparlar.

Açıkcası sanki riotunda gözünü para bürüdü gibi geliyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @exiledFromBadmen
İ
8 yıl (3349 mesaj)
Binbaşı

ne eskisi ne yenisini beğeniyorum tüm heroları açmak örneğin şuan ki sisteme göre 50.levelde mümkün olmalı sonrasında da özü güzel içerikler için bazı kostümler için ilginç ilginç şeyler için kasabiliriz. Tabii ki oyun ve şirket karı için tüm hamleleri yapıyor arasındaki dengeyi düşünerek yorum yapmalıyız. Sadece bizim isteklerimiz rasyonel ve karşıyı ikna edici olur mu tartışılır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk100aslanı -- 17 Kasım 2017; 20:35:45 >

P
8 yıl (6566 mesaj)
Yarbay

ne kadar vericekmiş?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @exiledFromBadmen
I
8 yıl (1093 mesaj)
Yüzbaşı

Eski sisteme göre bir nebze hızlı açılmakta şampiyonlar ve Riot da bunun reklamını yapıyor. Ancak günlük 8 maç ve üzeri oynanınca eski sistemden daha kötü durumda ya da o duruma düşecek yeni yama ile. Az önce söylediklerim tamamen Riot'un kendi söylediği şeyler grafiklerle açıklamışlar.
Benim fikrim; Riot kasıtlı olarak, oyuncuların IP artışını görmesini istememekteydi. Artışı göremeyen oyuncu, oyun spamladıkça bunalacak ve Main karakterini parayla alacaktır. Bu esasa dayanıyor bence. Sistemi komple değiştirdiler ve sadece level'den level'e şampiyon açılmasına müsaade ediyorlar. Eğer ufak bir miktar öz eksiğin var ise, 24 saat beklemek zorundasın ki günün galibiyetini al. İnsanları daha da bağımlı yapıp level kastırmak niyetiyle yapıldığı kanısındayım bu değişikliğin. Knight Online sistemini hatırlayın. Orada da görevler vardır ve ayrıca level sistemi. İnsanları sırf bu ikili bile bağımlı yapabiliyor iken, LoL neden insanları bağımlı yapma telaşına düştü enteresan. Oyuncu deneyimini gözünün içi gibi kollayan adamların böyle düzenlemelerle alttan alta, "gün gelir de işi bozarsak yine de bağımlı kalacaksınız" fikrine sahiplerşmiş gibi hissediyorum. Zoraki de olmuş sanki biraz. Her sene illa bir şeyleri değiştirecekler çünkü ve bu sefer de biraz kendilerine yontmuşlar işi. Rünleri kaldırdık diye haklı çıkmaya çalışıyorlar. Yav ömrü boyunca zaten 3-4 sayfa rün yetiyordu insanlara. Kasılırdı rünler, kim rahatsızdı ki? Yeni başlayanlara da ucuzdu ayrıca düşük Tier rünler. Rünleri kaldırma işini doğru zamanlamayla kullandılar. Kamufule olarak kullandılar yeni sistem için. 3 yıldır kaldırıyorlardı sözüm onu rünleri. Daha yeni kaldırdılar. Tamam inandık.



E
8 yıl (4764 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

ne kadar vericekmiş?

50 öz + 400 XP olacak sanırım

@MrCleanse





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 17 Kasım 2017; 23:54:37 >


Bu mesajda bahsedilenler: @MrCleanse
E
8 yıl (7452 mesaj)
Yarbay

Oyuna yeni başlıyanların gözü yaşlı...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
8 yıl (471 mesaj)
Yüzbaşı

Bu sistem sadece full hero olan hesaplara yaradı, kapsülden çıkan her şampiyonu bozduruyorum ya da ustalık simgesi için saklıyorum, mavi özleri de renk paketleri simge vs için harcıyorum



B
8 yıl (1035 mesaj)
Yüzbaşı

hero kapsülünden düzgün hero çıksa birşey demeyeceğim ama 2 leveldir tristana kayle evelyn çıkıyor keşke sağlam bir rakip çıksa şu riotun karşısına herkes başka oyuna geçse h1z1e olduğu gibi



U
8 yıl (4796 mesaj)
Yarbay

Wukong ve yorick çıktı bana ve ikisini de kalıcı yapmak için 2k küsür mavi öz gerekirken bozdurma halinde 980 mavi öz veriyor , yani birini bozdurup diğerini alayım dersen baş alıyorsun, markette zaten 4800



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >