Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
2036
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Mavi Ekran 0x000005C
A
14 yıl (2116 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, tatilden geldim bilgisayarı açayım dedim direk bu hatayı verdi.

Başlangıç onarmayada tıklasam windowsu olduğu gibi başlatta desem aynı hatayı alıyorum.

STOP: 0X000005C(0X0000010B, 0X00000001,0X00000000........) DİYE GİDİYOR.

Akşam akşam var mı burada olan çözelim şu olayı

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
14 yıl (295 mesaj)
Teğmen

Hocam işletim sistemini bilmiyorum ama örnek vererek konuşcam, işletim sistemin w7 x32 veya x64'se sorununu sadece bir cd takarak çözebilirsin.
w7 x32 veya x64 all edition cd'sini buluyosun, cdyi taktiktan sonra ayni format aşamalarini yaparken karşina çıkan 2. pencerenin altinda bilgisayari onar vardir, ona tikladiktan sonra bilgisayarin problemi gider.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
14 yıl (237 mesaj)
Teğmen

Stop 0x00000050 or PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

Bir donanım sürücüsü veya sistem servisinin talep ettiği data bellekte yok ise bir exception hatasına neden olur. Bunun nedeni arızalı fiziksel bellek veya uyumsuz yazılım ve özellikle uzaktan control veya antivirus programı olabilir. Bu hata bir aygıt sürücüsünün veya bir yazılımın yüklenmesinden hemen sonra olmuşsa, Safe mode’da sürücüsüyü kaldırın veya yazılımı uninstall yapın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
14 yıl (2116 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Valla tatilden önce olduğu için ne olduğu konusunda pek bir bilgim yok. Ramleri çıkarıp denedim olmadı şimdi güvenli moda girmeye çalışayım



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.