Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1684
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Maurice Lacroix S10 seri
A
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar aşağıdaki link'de yer alan saati almayı düşünüyorum. Çok uzun zamandır kaliteli bir hakiki İsviçre analog hevesim var, ve bu modeli çok hoşuma gitti. Siyah yuvarlak kadran, romen rakkamlar, takvim, deri kayış ana kriterlerim idi. Bu saatte hepsini buldum. Model hakkında değerlendirme, görüşleriniz ile birlikte garantili en makul fiyata nereden alabilirim tecrübelerini benimle paylaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkürlerimle,


Maurice Lacroix MP6607-SS001-310
http://www.konyalisaat.com.tr/urun/maurice-lacroix-mp6607-ss001-310/



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

A
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bu seride bilgisi olan yok mudur?



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
10 yıl
Yüzbaşı

Uluslararası saat piyasasının en gözde mekanı seni bekliyor o zaman. Önce ML satan mağalar nereler oraları bir dolaş çünkü az para değil kolunda bir dene, resimler yanıltıcı olabilir. Sonra sıkı bir pazarlığa giriş eğer gerekli indirimi alamazsan o zaman aşağıdaki linki takip et.

http://www.chrono24.com/en/mauricelacroix/ref-mp6607ss001310.htm


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Öneriniz için çok teşekkürler. Hafta sonu gidip fiziki olarak bir görüp deneyeyim. Ancak tavsiyeni zsiteyi daha önce hiç duymamıştım. Güvenilir midir?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.