Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
6
Cevap
875
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Matematiğe girip bilgisayarla çift anadal yapmak
T
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Öncelikle sıralaması için emek harcayan diye sallayacak cahillere söyleyeyim odtü matematik ya da bilkent matematik bilgisayarlarından çok çok daha zor ve sıralamasıyla girip orada 2 ortalama yapanlar olduğu gibi o bölümlerde 3.5 üstü ortalama yapmak dandik testler çözmeye benzemez, iyi bir üninin matematiği ispata dayalı bir matematiktir 2 dkda soru çözmeye dayalı değil yani mattan 3.5 üstü ortalama alan adam türkiye birincisinden daha büyük iş yapmıştır, üni liseye benzemez. Şimdi merak ettiğim şu: mat birinci sınıf bitti ortalamayla çift anadala başvurduk başka ne gerekiyor odtü ya da bilkent cenge çift anadalla girmek için?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dostum şimdiden böyle düşünceler çok toksik.Seçeceğin bölüm tek çarenmiş gibi düşünmelisin.
Yoruma Git
Guest-EBBB59CB7 - 4 yıl +8
R
4 yıl
Er

Bilkentte çap yok dostum odtüyü bilmiyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
4 yıl
Onbaşı

Dostum şimdiden böyle düşünceler çok toksik.Seçeceğin bölüm tek çarenmiş gibi düşünmelisin.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

T
4 yıl
Yüzbaşı

Bilkent matha girip 3.30+ gpa ile fizik capi yapip omrun boyunca bilkentte advanced calculus for physicists anlatabilirsin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
4 yıl
Er
Konu Sahibi

MIT de de fizikçi olabilirim öyle



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
4 yıl
Er

4 civarı ortalama gerekiyor başka bir şey gerekli değil ha bir de 4 ortalamanla bile girememe olasılığın var başvuran herkes 4 ortalamalıysa sınav puanına bakılıyordu galiba.



M
4 yıl
Er

Koç mat tam bursluya giren herkes bunu yapıyor her sene. Ama sadece Koçta oluyor bu (:



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.