Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
345
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Mass Effect: Andromeda - N7 Teaser
Q
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Mass Effect günü için yeni oyundan yeni bir video.






A
8 yıl
Teğmen

Wooow, good! Difficult a galaxy!

Oyun ilginç olacak. Başka galaksi, farklı yaratıklar, farklı ırklar pecfect...



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

C
8 yıl
Yüzbaşı

Mass Effect oyununu ilk kez bir internet kafede tesadüfen oynayarak rastladım o zaman henüz 2'yi oynamıştım hayran kaldım tam benim istediğim şekilde bir oyun hayal gücü dorukta, uzay konusu geçiyor ve muazzam bir senaryo ile grafikler ancak oyunu bitiremedim daha sonrasında 3'üncü seriyi defalarca bitirdim ama gene oynamaya devam edeceğim şimdi 3 paketi birden alıp en baş seriden oynamayı planlıyorum keza bu 4'üncü seri olan Andromeda tamamen bambaşka bir oyunun geleceğinin habercisi başka senaryolar ve başka hedefler bu oyunuda almayı planlıyorum bu oyunu oynarken kendinizi müthiş bir atmosferde buluyorsunuz, harika grafikler, harika senaryo, süper ötesi aksiyon ve dahası oyunun içerisindeki müzikler sizi kilitlemektedir adeta.

Diğer bir husus ise İngilizce bilmeyenler için oyun anlamsız hale gelebiliyor çünkü inanın o konuşmalara, o diyologları öğrenmek istiyorsunuz oraya katılmak istiyorsunuz oyunun gidişatını siz şekillendiriyorsunuz çünkü konuşmalarınız ve alacağınız kararlarla. Mass Effect 3'ün Türkçe yamasını buldum alt yazılı ve defalarca oynadım doyamadım umuyorum 1 ve 2'nin de Türkçe Yamasını bulurum. Sabırsızlıkla bu yeni çıkacak oyunu bekliyorum şimdi umarım Türkçe dil desteği gelir veya çok geçmeden bir yamasını bulabilirim. Oyun hakkında ise alırsam veya oynarsam pişman olurmuyum derseniz? Kesinlikle olmazsınız eğer uzay senaryolu oyunları seviyorsanız Bilim-Kurguyu seviyorsanız Mass Effect kesinlikle tavsiye edeceğim oyunların en başında gelir. Filmini çıkarsalar harika bir iş yapacaklarını biliyorum bir Star Trek kadar olur çok özenle yapılmış bir oyun kısacası 10 üzerinden puan verecek olursam genel itibari ile senaryo her şey dahil 9,5 rahatlıkla veririm.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.