Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1248
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Mass Effect 3'ün Demosu ve Kinect Videosu
Şehir : #Ankara
R
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi





 
     Electronic Arts, Mass Effect 3'ün 14 Şubat'ta demosunun çıkacağını onayladı. Bu bilgiyi oyunun Kinect desteği için yayınlanan tanıtım videosunda görüyoruz.
 
      Oyunun demosu daha önce Battlefield 3'ün çıkış zamanında açıklanmıştı. Hatta Battlefield 3 sahipleri tüm platformlarda oyunun multiplayer içeriğine daha erken erişeceklerdi.
 
      Biraz da tanıtım videosunda gösterilen özelliklere değinecek olursak oyunun Kinect ile gayet akıcı bir oynanışa sahip olduğunu görüyoruz. Oyunda vereceğiniz sesli komutlar hızlı bir şekilde algılanarak Shephard'ı harekete geçiriyor. Tabii tek yapmanız gereken komutları İngilizce vermek. Beni koru, el bombası veya aktive et gibi basit komutlarla Mass Effect 3 deneyiminizi daha etkileşimli bir hale getirerek oyunun havasına kapılabilirsiniz.
 





T
13 yıl
Binbaşı

beklentimin çok çok altında bir kinect desteği olmuş daha profesyonel bi deneyim beklerdim



O
13 yıl
Yarbay

basit komutlar olduğu için ingilizce olması o kadarda önemli değil



B
13 yıl
Yarbay

Demo Sadece xbox'a mı geliyor?



K
13 yıl
Yarbay

Oraya oturmuslar utanmadan yaptiklari cok buyuk bir haltmis gibi anlatip duruyorlar.
En basit microfonla bile yapilabilecek bir sey bu ne gerek var ne alaka KInect e.



B
13 yıl
Yarbay

demo sadece ps3 geliyo



S
13 yıl
Teğmen

Evet tabi ya mikrofonu tak konuş shepardla tabi ya ben neden mass effect 2 de aklıma gelmedi halbuki bende düşünüyodum ya kinect lazım olur bide xboxla uyum sağlaması için yazılım gerektirir hmm onları geçtim bide mass effect oyununa uyumlu hale getirmek gerekir filan valla ne halt etmiş bu adamlar hah!



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.