Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
964
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Masaüstü simgeleri genişledi
L
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba ;

windows10 masaüstü simgeleri bilgisayarımı açtığımda genişledi ctrl basılı tutarak mouse topunu döndürsemde büyüme künülme oluyor ama bu sefer bi garip büyüdü genişledi gibi oldu yakın yakın durmuyor simgeler. ne yapabilirim

< Resime gitmek için tıklayın >



L
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Sanki büyüme değil de enine genişledi gibi simgeler. Dün bilgisayarı 2. monitöre bağlatıp bu ekranı genişlet yapmıştım hatta televizyona açılan klasörleri taşırken değişik bi büyüme oluyordu televizyon ekranında sonra nolduysa böyle oldu. ekranı yineleye geçsem de düzelmedi.



L
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

mesela gösterdiğim simgenin tüm yazısı gözükmemliydi bir satır gözüküp kalanı... olmalıydı ama hepsi gözüküyor sanki genişledi. Birde geniş ekran yaptığımda ikinci ekranın başlatı neden kalın gözüküyor.

< Resime gitmek için tıklayın >



X
4 yıl
Er

HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\WindowMetrics dizinine gidin. "IconSpacing"e ve "IconVerticalSpacing"e sağ tıklayıp değiştire tıklayın. Değer kısmına "-1125" yazıp tamama tıklayın. Sonra bilgisayarı yeniden başlatın.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.