Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
489
Tıklama
0
Öne Çıkarma
☯ MASAJ TERAPİ ☯
S
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Selam arkadaslar,

Part-time masaj terapistiyim. Ayni zamanda Sabanci Universitesi'nde Mekatronik muhendisligi doktora ogrencisiyim.
Oncelikle gecmis deneyimlerime dayanarak masaj seanslari ile ilgili bilgi vermek, biraz da calisma seklimi tanitmak istiyorum.

Masaji gercekten ozen ve itina ile, tabiri caizse bedendeki kaslari high-resolution tarama felsefesi ile yapan az sayida terapist var.
Bu sekilde calisan kisiler genellikle bireysel calisiyorlar, veya Yoga merkezleri gibi yerlerde terapistlik yapiyorlar, ve seanslari 1 saatten kisa surmuyor.

Otel gibi isletmelerde masaja gittiginizde ise her ne kadar onunuze sunulan cok fazla secenek var gibi gozukse de, kendi deneyimimden gordugum kadariyla bireysel terapistlerin calistigi detay ve incelikte calismiyorlar. Uzak dogulu kizlar genellikle pek iletisim kurmuyor, bu yuzden optimum baski seviyesini ayarlamakta yetersiz kalabiliyorlar.

Hamamlari zaten masajdan saymiyorum, olay esnasinda dayak yediginiz icin rahatlamiyorsunuz, bittigi icin rahatliyorsunuz : )

Masaj seanslari almak ve ayni zamanda yaptiginiz bu pratik ile hayatinizi daha iyiye goturecek anlamli bir felsefe edinmek istiyorsaniz, masaj esnasinda dogru iletisim kuran, baski seviyesini iyi ayarlayan, kaslar uzerinde detayli calismayi prensip edinmis, ve masaj esnasinda aciya ragmen sizi gevseme konusunda daha ileriye tasiyacak bir terapist ile calismalisiniz.

Iste tam bu noktada ben devreye giriyorum
Cunku gercekten calisma seklim yukarida anlattigim sekilde. Detayli bilgi icin websitemi inceleyebilirsiniz.

Website:
http://masajterapi.net/

Iletisim:
info@masajterapi.net

Ahmet Sahinoz



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.