Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1731
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Mark Zuckerberg, Facebook'un cep telefonu alanına gireceğine dair iddiaları reddetti
.
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi




 
900 milyondan fazla kullanıcısıyla dünyanın en büyük sosyal ağı olarak gösterilen Facebook'un, cep telefonu pazarına giriş yapacağı iddiaları aylardır gündemdeydi. Facebook'un, üretim için Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisi HTC ile anlaşma masasına oturduğu söyleniyordu. HTC'nin Facebook'la anlaşmaya varma sebebi, Google - Samsung yakınlaşmasına dahi bağlanmıştı. Zira Google, HTC'nin ardından Nexus serisinde Samsung'dan yana tercih kullanmaya başlamıştı.
 
Ancak Facebook'un CEO'su Mark Zuckerberg, iddiaları ''cep telefonu üretmenin kendileri için çok şey ifade etmediğini belirterek'' reddetti. Elbette Zuckerberg'in sözleri, HTC ChaCha, HTC Salsa gibi Facebook odaklı yeni modellerle karşılaşmayacağımız anlamına gelmiyor.

 Haberi Portalda Gör

A
12 yıl
Yüzbaşı

L
12 yıl
Yarbay

Gereksiz olurdu zaten.



S
12 yıl
Binbaşı

Herkesin kendi alanında kalmasını tercih ederim.




E
12 yıl
Yarbay

Tam anlamıyla bu sektöre girip seri model üreteceklerini zaten sanmıyoruz, ama HTC üretimi sadece bir Facebook hizmetini aşırı dozda kendisinde barındıran bir telefon olabilir.. :)




D
12 yıl
Yarbay

Once uygulamalarini adam etsinler de sonra girmeyi dusunsunler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Çavuş

Zaman tünelinden sonra bir de bu olaylara girip berbat etmesinler bence o.o



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.