Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
200
Tıklama
0
Öne Çıkarma
mardin midyat nusaybin hasankeyf hakkında
A
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

arkadaşlar yakın zamanda mardin midyat nusaybin cizre falan gezeceğim inşallah buralarda yöresel yemek yiyebileceğim hangi mekanları önerirsiniz alkol olmayan?? ve başka neler alınır nereler gezilir tarihi olarak ??
ayrıyetten hasankeyf nusaybin cizre silopi arasında sürekli otobüs minibüs falan varmı ??



A
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

bilen yokmu



A
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

up up



G
7 yıl
Onbaşı

Beyazsuyu (kanispi) gezebilirsin.Midyat-nusaybin arasinda nusaybine daha yakin.Yemek olarak Midyattan yememeni oneririm.(Cunku hem pahali hem lezzet yok ve yabanci oldugunuzu ogrenince fazla keser.Midyat oyledir.)Hasankeyfi de gezebilirsin gayet guzel bir yer ve magaralarina gidebilirsen gormeni oneririm.Yalniz Midyat-nusaybin arasi yol cok virajli ve tek serit haberin olsun.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
7 yıl
Onbaşı

Otobus cok var star mardin mardin dilmenler midyat guneydogu cizre nuh cizre itimat habur tur vs



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

A
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

eyvallah çok teşekkür ederim birde kızıltepe varmış oradada tarihi yer varmı ve ne yenir ne alınır??



M
7 yıl
Yarbay

Sakın gitme oralara sağ salim dönebileceğinin garantisi yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.