Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
130
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Makine ve Otomotiv Mühendisliği
M
3 hafta
Er
Konu Sahibi

Öncelikle ben lise son okuyan öğrenciyim ve sınava çok az süre kaldı aklımda bu soru dönüp duruyor.Öncelikle araba sektörüne merakım var ve bunun için otomotiv mühendisliği okumak istiyorum fakat bazı
kişiler otomotiv mühendisliğinin dar bir alanı olduğu onun yerine makine okumamın daha mantıklı olacağını söylediler fakat ben erasmusla Almanyaya gitmeyi stajımı orda yapmayı düşünüyorum abim almanyada yaşadığından çok sorun çekmem diye düşündüm.Sizce makinemi okuyayım yoksa otomotiv mi yurt dışı için ama şimdiden teşekkürler.




P
3 hafta
Yüzbaşı

Bir otomotiv mühendisi olarak havacılık sektöründe çalışıyorum. Önemli olan kendini ne alanda geliştirdiğindir. Hayalin ne ise onu oku ve çevrende orada burada iş bulamazsın palavralarını unut. Başarılar :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P1ka -- 11 Nisan 2024; 22:6:2 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

H
2 hafta
Teğmen

Makina oku makina daha kapsayıcı bir bölüm. Otomotiv onun alt dalı gibi birşey.



Y
geçen hafta
Çavuş

Arkadaşım makine oku makine her zaman kapsayıcı ve iyidir hatta en iyi mühendisliği hisettiğin bölümdür diyebilirim bu gözler itü uçak uzayda sözde termo alıp ekserji brayton rankine çevrimini dahi görmeyenleri gördü baksan uçak motorlarından tut hava temelli güç içeren herşey brayton teoremine göre çalışır. Hee baştan belirteyim iyi bir teknik ünide mak müh okumak adama kafayı yedirtir erken yaşta depresyona sokar. Herhangi mühendislikte( endüstri metalurji mekatronik uçak uzay vs cart curt) millet yata yata ders geçerken itüsü olsun odtüsü olsun yıldızı olsun ( bu sıralama en iyi sıralamasıdırda) makine müh okuyorsan bişeyleri öğrenirsin olduğun insandan farklı birine evrilirsin ve en önemlisi bir nesneye baktığında artık farklı gözle bakarsın tabi götürüsü gençliğin, ardında bıraktığı depresyon ve rüyalara giren termo akışkan sınavları bla bla.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ytümak -- 20 Nisan 2024; 20:23:57 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.