Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
75
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Magic Mouse Odaklanma Sorunu
C
4 hafta
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,

Yeni bir Magic Mouse 1 satın aldım. Mouse hızını ayarladım fakat belirli butonlar, kutular, düğmeler vs gibi şeylerin üzerine geldiğim zaman mouse birden dengesizleşiyor. Hafif hassaslaşıyor gibi oluyor. Menüler, butonlar, program ikonları, formlar, program-tab açma kapama işaretleri gibi yerler dışında hiçbir sorun yok. Örneğin, ''Bunun bilinen bir ayarı var mıdır acaba?'' yazdığım yerde mouse ile iki harf arasına tıklamaya çalıştığımda da hassaslaşıyor. Chrome'da yeni tab açmak için ''+'' işaretine gelirken de aynı sorunu yaşıyorum. Sanırım bir odaklanma problemi yaşanıyor.

Şimdiden teşekkürler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cursive -- 17 Mayıs 2024; 17:21:24 >

B
4 hafta
Yüzbaşı

Magic mouse için mouse hareketlerini hızlandırma dışında bir şeye gerek yok diye biliyorum. Yazılımla farklı şeyler de ekleyebiliyorsunuz ama ben bugüne değin kendilerinden oldukça memnunum. Bu arada farklı cihazlarla çalıştığım halde hiçbir magic mouse üzerinde uçma-kaçma gibi davranışlar gözlemlemedim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.