Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
645
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Macro programlamaya excel eklemek.
O
10 yıl (114 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Selamlar;

Linkteki videonun altında açıklamalar kısmında paylaşım yapılmış bunu zar zor solide uyarladım. Çalışıyor.
Fakat buna ekleme yapmak istiyorum.Aynı form üzerinden mesela excel'e aktar butonu ekleyip. Parça no, serial v.b dataları excele otomatik çekmek ve kaydetmek.

Küçük bir erp programcığı amacım aslında sonunda montajdan parçaya otomatik numara vermek gibi bir uygulama yapmak istiyorum.

Program txt. üzerinde yazım yapıyor. fakat exceli otomatik olarak açıp veri alamıyorum.

İlk adım olarak. Excele'e veri aktabilmek için vba'a nasıl exceli aç ve solidden şu veriyi al-yaz diyeceğim. bilgisi olan var mı?
Macro solidden yazıldığı için microsoft excel objesi ekleyemedim. Nasıl ekleyebilirim acaba.

https://www.youtube.com/watch?v=ds-5unvmBHU

Şimdiden teşekkürler. < Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.