Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
544
Tıklama
0
Öne Çıkarma
macbook sıvı teması yardım
G
6 yıl
Er
Konu Sahibi

öncelikle merhaba birkaç gün önce 2015retine display 13inç macbook pro cihazıma dökülen sıvı nedeniyle cihazımı beşiktaştaki kvk servisine bıraktım anakart klavye ve güç kablosunda arıza tespit ettiler ve 3 ünite için 3887lira masraf çıkardılar. cihazı geri aldım. daha hesaplı bir şekilde tamir ettirebilmem mümkün müdür? yoksa bu aletle vedalaşıp yeni bir pc mi satın almalıyım. yardımcı olabilirseniz sevinirim her türlü tavsiye ve öneriye açığım. ayrıca eğer onarım yapmaktn vazgeçip yeni bir ürün satın almaya karar verirsem elimdeki bozuk cihazı parça parça nakite çevirebilir miyim? başından buna benzer bir kaza geçmiş arkadaşlar özellikle yardımcı olursaa sevinirim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
6 yıl
Binbaşı

Şarj aleti, ekran, kasa gibi parçaları 1500 lira civarı bir miktara elinizden çıkarabilirsiniz. Servise kesinlikle o kadar para vermeyin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
6 yıl
Er
Konu Sahibi

peki hocam bu arızalı birimleri başka macbooklardan çıkma bir şekilde onarım yapan varmıdır yoksa bu cihazı illa 4bin liraya mı yaptırmam gerekiyor. böyle bir fiyatı servise zaten veremem benim herhalde yeni bir windows laptop almam gerek.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
6 yıl
Binbaşı

Var hocam yapan bilgisayarcilar. Hangi sehirdediniz bilmiyorum ama Kadıköy'de falan komple macbookla ilgilenen bilgisayarcılar var. Onlara da sorun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ggyy33
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.