Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1299
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Macbook pro ses kablosu
C
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar Macbook Pro 2011 Early bilgisayarımdan Logitech 5+1'e ses aktarmak istiyorum. Bir türlü olmuyor.

Bir ucu jak, diğer iki ucu analog ses çıkışı olan kablo aldım, jak macbooktaki yerine tam oturmuyor, zorlasam da ses alamıyorum. Aslında standart jak oluyor kendisi, ama yuvaya oturmuyor, bilgisayarın sesini kesmiyor.

Kablo bu:
< Resime gitmek için tıklayın >

Bu Logitech girişi
< Resime gitmek için tıklayın >

Bu Macbook yandan görünüşü
< Resime gitmek için tıklayın >

İphone kulaklığının jakını denedim, bu jakta bir boğum fazla var gibi geldi bana. Bu da yuvaya tam olarak oturmuyor ama ses alabiliyorum
< Resime gitmek için tıklayın >

Şimdi sizden ses kablosu tavsiyesi rica ediyorum.

Saygılar



C
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

M
10 yıl
Yüzbaşı

Ben Hama'nin 2 RCA to 3.5 Jack olan kablosuyla Macbook Air'i ses sitemine bagliyorum. Yukaridaki kablo da 2 RCA cikis kullaniyor. Dolayisiyla bilgisayarla alakali bir sorun oldugunu sanmiyorum, kablonun arizali olmasi muhtemel. Ayni kabloyu telefona baglayip deneyebilir misiniz?

Bu arada kulakliktaki ucuncu bogum mikrofon icin kullaniliyor. Dolayisiyla ses cikisina bir etkisi olmaz. Fakat resmini koydugunuz kulaklik Apple'in kulakligi ve Macbook'a mukemmel sekilde oturmasi gerekiyor normal sartlarda. Zorla oturuyor olmasi ilginc.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

O zaman yuvaya bir şey kaçmış muhtemelen



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.