Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
777
Tıklama
0
Öne Çıkarma
macBook Pro ile oyun?
S
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

merhabalar,bir süredir bilgisayar almak istiyorum, hem apple ekosistemi içinde olduğumdan, hem grafik tasarım okuduğumdan hem de davul kaydı yaptığım için macbook düşünüyorum. fakat kafamda bir kaç şey var.-bu bilgisayarda cs:go, lol, dotA2 gibi oyunları "playable" şekilde oynayabilir miyim?-işlemciye ve bataryaya çok yüklendiği için oyunlar sorun olur mu?alacağım model;https://www.hepsiburada.com/apple-macbook-pro-intel-core-i7-9750h-16gb-256gb-ssd-radeon-pro-555x-macos-15-fhd-tasinabilir-bilgisayar-mv922tu-a-p-HBV00000L6S4U?magaza=ENfiyat



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
4 yıl
Yarbay

15" bütün Mac'lerle bahsettiğiniz oyunları son çözünürlük max grafik rahatlıkla oynarsınız. Ayrıca o kadar para veriyorsanız en azından son versiyon'u alın. 2020 MBP'lerde ekran kartı konusunda çok ciddi güçlendirmeler yapıldı, son çıkan AAA oyunlar dahil yüksek kalitede, çözünürlük düşürerek bazılarında oynanabiliyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronotide -- 7 Ekim 2020; 23:39:16 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.