Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
863
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Macbook mu yoksa notebook mu?
C
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar selam. Öncelikle ırakta çalışıyorum ve net kötü olduğundan dolayı hemen cevap veremeyebilirim.

Arkadaşlar izne geldiğim zaman bir notebook alacağım. Şu anda asus n61jq kullanıyorum ve bilgisayarım ısınmadan dolayı kendi kendine kapanmaya başladı.

Oyun oynayan birisiyim. Ama işim dolayısıyla artık çok aktif olarak oynayamıyorun. Genel olarak film izliyorum müzik dinliyorum ve olduğu kadar interneti kullanıyorum. Oynadığım oyunlarda strret fighter nortal kombat tarzı dar kategoride oyunlar.

Bunun dışında da zaten oyun ps de olduğu kadar sarmıyor.

Macbook alsam osx i hiç bilmiyorum. Öğrenebilirmiyim diye düşünüyorum. Bir yandan da hiç maceraya girmiyim bir gaming notebook alayım diyorum.

Ancak macbooklar hem tasarım hemde kalite olarak gözümü çok boyuyorlar.

Alsam bana ne gibi bir faydası olur ?

Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Yokmu cevap ?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.