Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
7
Cevap
2947
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Mac OS X Leopard Kalyway 10.5.2 DVD Intel Amd boot sorunu
O
14 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar merhaba. Mac OS X Leopard Kalyway 10.5.2 DVD Intel Amd indirdim bilgisayarıma virtual pc ve virtual box programlarını kurdum herhangi birisinde makinama önce sanal olarak kurmak istiyorum. daha sonra sürücülerde sorun çıkmazsa tek işletim sistemi olarak kullanıcam. nette araştırdığım kodlarla kuruluma geçemiyorum. ne yazsam hatalı komut satırı diyor. boot ediyor ama "shell" dizininde kalıyor. ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim. ayrıca "Mac OS X Leopard Kalyway 10.5.2 DVD Intel Amd" bunun dışında pc'de çalışan mac varsa ismini yazarmısınız? saygılar.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



S
14 yıl
Yüzbaşı

Öncelikle elinizdeki anakart ve grafik kartını ve varsa diğer donanımları yazın. Sonra buna göre bir tavsiye gelebilir. Cihaz AMD ise daha fazla sorun olduğu yönünd ebir kanaatt var. Intel daha stabil ve sorunsuz oluyor. Ankart olarak Gigabyte daha uyumlu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
14 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

asus p5ld2-x
core 2 4500 2.2 Ghz
GTX 285 leadtek
2 gd ddr2 667


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
14 yıl
Yüzbaşı

sanal olarak kurcaksan iatkos vb ihtiyacın yok normal isolarla dene(applenin orjinal)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
14 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

öncelikle sanal kurcam sonra srunsuz çalışırsa tek işletim sistemi olarak kurarım. tam ismini yazarmısın sana zahmet


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
14 yıl
Yüzbaşı

bak sanal olarak ne kurarsan kur sorun çıkmaz direk kendine kurup denemen lazım yada bilmiyorum ama al 40 gb bi hard disk onda dene


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
14 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

ya tamamda ben sanala kuramadımki zaten :) komut satırı geliyor. baktığım koutları denedim kabul etmiyor. acaba indirdiğimmi sorunlu anlamadımki. pc'de çalışan mac adı söylermisiniz indireyim bidaha.



A
14 yıl
Yarbay

arkadaslar forumda Mac OS bolumu yok mu? ben mi bulamadim?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.