bu sene 3 tane dersi üstten aldım. yazın da üstten computer networks ve database derslerini almayı düşünüyorum. Her halükarda yazın günde min 6-7 saat çalışcam ama bilemedim şimdi self-development mı yapsam üstten ders mi alsam? sadece evde kalırsam low-level işlere sarmayı düşünüyorum. en sağlam işler hep low level bilgisi istiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F12949217 -- 17 Mayıs 2025; 21:0:1 >
Yaz okulu deneyimlerimden yola çıkarak: 1-2 tane arkadaşın alsın yoksa kafayı yersin. Bilkent Ankara'nın kalanından daha serin. Yaz okulunda mümkünse asistanlık filan da al karambolde cvye filan atarsın yarın bir gün referans icin. Okuldaki ve bölümdeki çoğu dedikodu ve gelişme yazın olur. Magazin anlamında eğlenceli. Sakın çok ağır ders alma, bu sefer dinlenmeden diğer döneme başlar, burnout olursun iyice.
Eğer yorgun hissetmiyorsan yaz okulu güzeldir. Peki hangi okuldan alıyorsun Computer Networks dersini? Seneye ben de alabilirim, o yüzden soruyorum. Yaz okulu açan okulları arıyorum bu şekilde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F12949217 -- 17 Mayıs 2025; 21:0:1 >