Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
77
Cevap
6404
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: M5 vs E63 vs RS6 (4. sayfa)
-
15 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: neron23

< Resime gitmek için tıklayın >

Dünyaya böyle bi araba bir daha gelmez


Açtığım konuyu unutmuşum Horta bak


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
15 yıl
Yarbay

Benim tercihim Ceed olurdu



M
15 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~
Bunun arkasında ki Rs6 yazısını söküp takacaksın oraya 2.0tdi yazısını sonra geleni geçeni tokatlayacaksın(hayalimdir)

+1


Bu mesaja 1 cevap geldi.
!
15 yıl
Yarbay

Ceed ve 4.vites e hiçbirşeyi değişmem.Ne m5 ne rs6 ne e63.Alayını tokat yaparım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
15 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Ceed ve 4.vites e hiçbirşeyi değişmem.Ne m5 ne rs6 ne e63.Alayını tokat yaparım


gel yanıma



B
15 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: 1 MİLYONDA 1

< Resime gitmek için tıklayın >

SIRF BU YÜZDEN !...



Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
15 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

quote:

Orijinalden alıntı: 1 MİLYONDA 1

< Resime gitmek için tıklayın >

SIRF BU YÜZDEN !...




daha ne diyeyim ok dear


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
15 yıl
Yüzbaşı

m5



M
15 yıl
Teğmen

U
15 yıl
Yarbay

Ben atmosferik alayım.



F
15 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: laktik

youtube da rs6 nın Türkçe deneme sürüşü vardı. Biri şişman diğeri zayıf 2 tane sunucu vardı. Bulan eklerse güzel olur aradım bulamadım. Konuşma sırasında adam diyor ki 500 çok beygirli araç. Otomatik freni var ama güvenip öndeki araca çok yaklaşamıyoruz.
buldum link
http://www.youtube.com/watch?v=mAOhO9ukmCs

süper yaa
gerizekalı citröen berlingo



B
15 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: musti_42v


quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE


< Resime gitmek için tıklayın >





Bunlar orjinal AMG jantı mı ?

S65'te de görmüştüm bunları.



P
15 yıl
Binbaşı

S
15 yıl
Yüzbaşı

m5 tabikide

ama tabikide hiçbiri ceed 'in çaaat diye 4.vites e atılışından sonraki o hızlanmayı yapamaz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
15 yıl
Teğmen

quote:


BMW nin efsanevi M5 i ve Cadillac ın yepyeni CTS-V si arasında eşi görülmemiş bir düello.
Monticello, New York - Eşi görülmemiş. BMW nin efsanevi M5 i ile Cadillac ın yepyeni CTS-V sinin güç gösterisini tanımlayabilecek en iyi tabir bu. Bu Cadillac ve BMW, spor-sedan hiyerarşisinde nerede bulunduklarını kanıtlama adına, kendi sürücülerini seçme ve araçlarını teslim edip tarafsız bir pistte hızlı turlar atma teklifimizi kabul ettiler.

BMW M5 ve Cadillac CTS-V Kapışması

Karnı aç yarışmacı Cadillac ın, 556-bhp lik CTS-V sini yaratırken, Michelin PS2 lastiklerine kadar direkt olarak M5 i hedeflediği bir sır değil. Aslında o kadar aç ki, biz dahil herhangi bir gazetecinin aracı sürmesine daha izin verilmeden tam üç hafta önce bu kapışmayı kabul etti.

BMW, tüm diğer üreticilerin özendiği bir otomobil ürettiğini biliyor. Aynı zamanda yeni bir M5 in üstünde çalışıldığını da biliyor. Gene de, tecrübeli BMW yarışçısı Bill Auberlen tarafından sürülecek olan, biri 6-ileri manuel diğeri 7-ileri SMG olmak üzere iki adet 3 yaşında M5 gönderdiler. Cadillac sa Performans Araç İşleri Yöneticisi John Heinricy tarafından kullanılacak olan tek bir jet-siyahı CTS-V gönderdi.

Şafak söktü ve biz Manhattan ın 144 km kuzeyindeki Monticello Motor Club tayız. Kulübün büyük açılışı iki gün sonra. Ana kapının dışında bekleyen 100 den fazla işçiden oluşan bir kalabalık var - bizi bekliyorlar. Pist müdürü Jason Bannerman, Pisti tamamlamaları için onları içeri almadan önce hızlı turları atmak için bir saatten biraz daha fazla süremiz var, diyor. Bitmemiş bir pist için burası, gördüğüm pekçok bitmiş pistten daha güzel gözüküyor. Bittiğinde muhteşem bir yer olacak.

Kullandığımız 5.5 km lik yol son derece pürüzsüz ve yeşil. O kadar yeni ki henüz kimse üstünde süreli turlar atmadı. Bill ve John pisti öğrenmek ve kiralık araçlarıyla turlamak için can atıyorlar.

Etraftaki devasa inşaat, pisti epey kirletti. Taze bir yüzey ve temizlenmesi için birkaç yarış gününün geçmesi gerekecek. Bill ve John pistin arka tarafında gölgede kalan hafif su birikintisiyle zemine gömülmüş gibi duran tozdan ötürü biraz endişeliler. Gene de ilk turlarında düzlük sonunda 240 kms e ulaşırken çok da rahatsız değil gibiler. İlk devre 20 dakika sürüyor ve ilk rekor CTS-V tarafından 2 dak 47.55 sn ile kırılıyor. Heinricy bu otomobilin arkasında sayısız saat geçirdi ve kendini evinde hissediyor; aynı zamanda tecrübeli bir pilot - belli oluyor. Lord Vader ın parlak siyah ve krom makinesi Auberlen i kışkırtıyor. O ise BMW adına yıllarca yarıştı ama dört yıldır bir M5 in başına geçmedi, gene de çabucak yerleşiyor. 6-ileri manuel araçtan 7-ileri SMG olana geçiyor, 2:45.96 lık zamana imza atıyor ve Cadillac ekibi siniyor. BMW takımıysa gülücüklerini saklamaya çalışıyor.

Heinricy, 6-ileri manuel V sinin ultra-ateşli SMG M5 le aşık atabileceğinden emin. Verilere bakacak olursak, V nin 56 hp 228 Nm lik güç avantajı ve yalnızca 68 kg lık ağırlık dezavantajı var. Tüm gücünü veriyor ve V sinin bacaklarını 239 kms le esnetip 2:45.55 lik süreye imza atıyor. Vbox GPS verilerimize göre iki araç da hemen hemen aynı turlar atıyorlar. Su birikintisi kurur ve güneş pisti ısıtmaya başlarken, iki sürücü de hızlı turlar arasında dinlenme turları atmaya başlıyorlar. Şimdi son devredeyiz ve henüz bir galip açıklamak mümkün değil zira çok yakınlar. Auberlen iki çok hızlı tur atıyor ve yüzünde bir gülücükle birinci geliyor. Zaman sayacı 2:44.70 yaptığını söylüyor ve GPS verileri bunu onaylıyor. Heinricy halen pistte ve ter içinde. V bayrakları geçiyor, saat çok yakın olduğunu söylüyor. V, her biri öncekinden saniyenin onda biri kadar daha hızlı olan üç hızlı tur attı. Sonuncu 2:44.23, BMW den yaklaşık yarım saniye daha hızlı. M5 daha iyisini yapabilir miydi? Belki. Fakat şimdi inşaatının devamı için pisti terk etmeliyiz.

Cadillac burun farkıyla galip geldi ve herkes evine mutlu döndü. BMW, 3 senelik yaşlı M5 inin halen yepyeni CTS-V yle baş edebildiğini görürken, Cadillac, BMW M5 i neredeyse bir Chevy Malibu fiyatı kadar daha ucuza geçen bir CTS-V yarattı. BMW nin yeni M5 le çıtayı daha da yukarı taşımaktan mutluluk duyacağına eminiz, fakat şimdilik kral V.


Başka söze gerek yok. Her firmanın amacı m5 gibi bir otomobil üretmek



Ş
15 yıl
Yarbay

Araba yol durumuna göre kendisi hızlanıyor, fren yapıyor. Dur diye uyarıyor vs..
İzlenmesi gereken bir video.


Videoyu izlemek için tıklayınız

Edit : düzenleme.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şair-i Maderzat -- 27 Ocak 2011; 15:15:08 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
15 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >



Anam o ne öyle





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İl teber -- 27 Ocak 2011; 16:35:50 >

M
15 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat

Araba yol durumuna göre kendisi hızlanıyor, fren yapıyor. Dur diye uyarıyor vs..
İzlenmesi gereken bir video.


Videoyu izlemek için tıklayınız

Edit : düzenleme.


çok güzel bi video


gerizekalı berlingo



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.