Beyler arkadaşımla konuştum ve telefon birden kapandı. Güç tuşuna bastığım da titredi sonra hiç bir şey olmadı. Şarja taktığım da ışığı geliyor ama yinede açamıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, iyi günler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Hocam bu m5 hep sıkıntı :)) son durum nedır? Anneme de aldıgım m5 bır cok soruna gebe oldu aynı sorun bı kac ay evvel basımıza geldı bızımde goruce sorma gereksınımı hıssettım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByCalifornia -- 29 Ekim 2016; 18:59:35 >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.