Arkadaşlar 1 ay kadar önce M4 aqua aldım. Almaz olaydım. Aldığım gün telefonda donma, kitlenme gibi sorunlar çıktı. Bataryası bırak üstünde yazan 2 günü, 12 saati zor gördü, hatta göremedi. Kullanımdan kaynaklı diyeceksiniz eminim. Sadece whatsapp, twitter ve instagram kullanıyorum. Onları da öyle sürekli değil. Şarj kullanımında da bunların oranı çok düşük görünüyor zaten. Neyse verdim garantiye kvk'da yazılım yenilemişler filan. Geldi hala şarj su gibi gidiyor. Herşey kapalı sadece wifi açık. Aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı? Bir de bu linkteki uygulamada anlık kullanılan akım yazıyor. M4 kullanan varsa bir zahmet yükleyip, yazan değeri burda paylaşabilir mi?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.