Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
503
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Lutfen yardim
C
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaslar;ben iphone 4 telefonumu almanyadan aldim.telefonun surumu 5.0 hic bir sekilde sim kilidi yoktu.daha dogrusu oyle siparis verildi o sekilde geldi. turkiyede hic bir sekilde sim kilit kirdirma gibi bir islem yaptirmadim.sadece telefoncunu n birine gidip sim kartimi kestirdim telefona taktim calisti.tabii oncesinde kayit ettirmistim telefonumu.
sorum1):telefonumu ios 5.0.1 yuklersem her hangi bi sorun yasarmiyim.bazi arkadaslar sim kart sebeke bulmuyor gibisinden soz ediyor. 2) telefon normalde 16 Gb ama ben goremiyorum.kapasite 6.4 olarak gozukuyor kullanabilecegim 5.4 olarak gosteriyor.sizce sebebi nedir? 3)arama geldiginde bazen reddet ve cecapla cikiyor bazense sadece cevapla cikiyor.neden? simdiden tesekkurler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
14 yıl
Yarbay

Sim kartla ilgili sorununuz olmaz. Kapasiteyi bilemiyorum. Tus kilidi aktif ken sadece cevapla cikar bu durumda acma kapama tusu ile red islemini yaparsiniz. Ekran acikken arama gelirse red et ve cevapla cikar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

bilginiz icin tesekkurler.reddetme yi bulduk ama arkadaslardan istirhamim kapasiteyle ilgili sorun.telefonum 16 Gb olmasina ragmen kapasite 6.4 Gb olarak gozukuyor.sorunu hala cozebilmis degilim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.