Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
558
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LÜTFEN YARDIM...
O
17 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar aşağıda resimleri bulunan müzik setimin dijital bağlantısını nasıl yapabilirim,zannedersem koaksiyel kablo ile bağlanıyormuş.Okudukça müzik setinin birçok özelliği olduğunu gördüm (dolby digital,dts,digital cinema sound gibi) bunu en iyi şekilde nasıl bağlarım? ben elektronik bilgimle ancak resimlerde görüldüğü gibi bağladım yardım ederseniz sevinirim iyi günler

< Resime gitmek için tıklayın >



M
17 yıl
Yarbay

muzik setine ne bağlamak istiyorsun
optik bağlantının anlatılacak bir şeyi yok aslında
optik kablolar standart bir ucunu müzik setinin optik girişine diğer ucunuda bağlıyacağın aletin optik çıkışına bağladın mı tamamdır


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
17 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

tşk ler akrep, ben sadece şimdilik dvd alana kadar sony trinitron tv mi bağlamak istiyorum,bu mümkün mü acaba tv izlerken dijital ses alabilir miyim?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
17 yıl
Binbaşı

Optic bağlantı tv ye bağlamak için geçerli değil dvd ye bağlarken kullanacaksında,resim de gördüğüm kadarıyla optic bir bağlantı yapmışsın ne için kullanıyorsun o bağlatıyı ps2 falan mı var?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.