Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
582
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Lumia 820 cüzdan kullanımı hakkında
A
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar Lumia cihazının ''cüzdan'' uygulamasını kullanan var mı ?
Sağladığı faydalar ve güvenlik riski nelerdir?
Biraz kurcaladım,kredi kartlarını tanımlayabiliyorsun ve en önemlisi birtakım fırsat kuponları vs leri depoluyorsun sanırım.
Bilenler biraz aydınlatabilir mi?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Yokmu cüzdan kullanan yahu ?



S
12 yıl
Yarbay

Ben kullanıyorum. Ama oyle detaylı değil. Mağazadan uygulama alırken sadece kodu giriyorum. Büyük kolaylık sağlıyor bu konuda.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
12 yıl
Yarbay

Ben de mağaza için kullanıyorum. Uygulama satın alırken şifre soruyor. Onun dışında bir özelliğini kullanmıyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Sanki daha işlevsel kullanılabilecek gibi duruyor ama detaylı incelemiş biri yorum yaparsa süper olacak.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.