Arkadaşlar merhaba, 2 ay önce ilk çıktığında aldığım 1320'yi bırakıp 640 XL'a geçtim
3. Lumia telefonum ve fazlasıyla memnunum. Lakin bana çok hafif geliyor sanırım 60 gr fark var 1320 ile. 2 aydır defalarca elimden kaydı düştü. Satma kararı aldım, lakin ilan veremeden çok sağlam düşürdüm ve sağ üst çerçevesinin kenarı epeyce içe göçtü, bugün de asfalta düşürdüm ve bu sefer de sol altı mahvoldu. Biraz uzun oldu ama Kasasını bulma imkanım var mı? Değiştirmeli miyim? Veya önerebileceğiniz bir arka kılıf var mı biraz da ön tarafı kapatan. Biraz baktım hep arka kapağını buldum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Telefonun ana konusunda link paylaşmışlardı hocam arka kapak 30₺ için,sizin kasadan kastınız kapak değil mi? Yok kapağın da içe doğru olan kısmındaki çerçeve gibi yeri kastediyorsanız o değişmiyor,yani en azından ben alayım da takıp değiştireyim şeklinde bi olay değil.. Ben de 1320yi çok düşürüp o çerçeveyi yıpratmıştım ama yeni kapak takınca o kadar da göze batmıyor
3. Lumia telefonum ve fazlasıyla memnunum. Lakin bana çok hafif geliyor sanırım 60 gr fark var 1320 ile. 2 aydır defalarca elimden kaydı düştü. Satma kararı aldım, lakin ilan veremeden çok sağlam düşürdüm ve sağ üst çerçevesinin kenarı epeyce içe göçtü, bugün de asfalta düşürdüm ve bu sefer de sol altı mahvoldu.
Biraz uzun oldu ama
Kasasını bulma imkanım var mı? Değiştirmeli miyim? Veya önerebileceğiniz bir arka kılıf var mı biraz da ön tarafı kapatan.
Biraz baktım hep arka kapağını buldum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.