Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
945
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Lumia 1020 de şarj olmayı engelleyen bir sorun var.
C
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Telefon yarım metre mesafeden düştü ama sonrasında baktım herhangi bir sorun yok. Ben bu telefonu fotoğraf çekmek için kullanıyorum normalde yanımda taşımıyorum bazen şarjı tam bittikten sonra şarj ediyorum bir ses çıkarıyor ve alt tarafta ışık yanıp sönüyordu ama birkaç dakika boyunca telefonda başka hiçbir tepki olmuyordu. Bunlar normal bu telefonda ama en son sefer şarja taktığımda ne ses çıkardı ne ışık yanıp söndü bir gün şarjda kaldı ve bir gün sonunda bile hala hem telefonda hem şarj aletinde hafif sıcaklık olmasına rağmen yinede herhangi bir tepki yoktu. Bu şekilde bir kaç kez denedim saatlerce şarjda kaldı ama hiçbir seferde herhangi bi ses veya ışık yanması titreşim falan olmadı. Sonra yedek bataryasını taktım ondan da şarj almadı.

Tuhaf olan şey yedek batarya tek başına şarj olduğu halde telefon takılıyken 2-3 saniye yedek bataryanın ışıkları yanıp sönüyor ve daha sonra o da şarj almaz oluyor.

Şunu da söyleyim telefon önceden şarj olurken arka kameranın olduğu metal kısıma dokununca titreme hissi oluyordu ben şarj aldığı için normaldir diye düşünüyordum ama şimdi acaba bir şekilde bir arızadan dolayı akım kaçağı mı oluyordu diye şüpheleniyorum biraz alakası var mıdır bilmiyorum.

Telefonla beraber yedek bataryanın da şarj olmasını önleyen nasıl bir sorun vardır be telefonda acaba?

Not yedek bataryadan lumia 1020 yi tripoda takıp kullanmaya yarayan yedek bataryalı aparat(orijinaldir).



E
7 yıl
Yarbay

köpekten kaçarken eski 920 mim elimden fırlamıştı yere düşmüştü. takip eden günlerde bir gün pc ye takılıyken sanki biri usb kabloyu tak çıkar yapıyor gibi oluyordu sonra tamamen çalışmamaya başlamıştı. wifi şarj çalışıyordu sadece.

Sokettendir dedim soket aldım değiştirdim yine aynıydı.

Yani düşürmeden olabilir diye düşünüyorum arkadaşım.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

C
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Sağlam telefon gibi görünüyo ama bu kadar hassas mı bu lumialar. Nokia telefonları zaten çok insan sağlamdır diye alıyo.



C
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Telefon hiç açılmıyor ama kamera gripin şarjını bitirmiş telefonda şarj olmayı önleyen ve bataryayı kapalı olmasına rağmen harcayan bi sorun var galiba kısa devre falan olabilir mi acaba?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddili -- 19 Nisan 2017; 13:23:20 >

C
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Telefonu bugün tamir ettirdim şarj yuvası arızalanmış kalitesiz şarj makinelerinden olabilir dediler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: ciddili

Telefonu bugün tamir ettirdim şarj yuvası arızalanmış kalitesiz şarj makinelerinden olabilir dediler.

Geçmiş olsun



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.