Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1057
Tıklama
0
Öne Çıkarma
lpg li ocağı doğalgaza dönüştürme ve kısık ayarı yapmak
G
9 yıl (30 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar, forumun hepsini okudum. Kısık ayarı için verilen tavsiyelerin hiçbirisi benim ocağıma uymuyor. Resim ekliyorum. Kısık ayar vidası nerede, Allah rızası için bir tavsiye verirseniz çok mutlu olacağım.

Ben başaramadım, çünkü benim Mekappa HX21-44 model ocağımda resimde görüldüğü gibi bir durum var. ortadaki o delik boş. Tornavida dibe kadar gidiyor ama vida yok. etrafında da o kırmızı plastik yüzünden birşey görünmüyor. Kısık ayarını nereden yapacağım, bulamıyorum. Memeler falan hep değişti, ama kısıkta ocak sönüyor.
Şimdiden teşekkür ederim
< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



D
geçen yıl (57 mesaj)
Çavuş

Hocam size özel mesaj atamıyorum. 0507 538 0847 ulaşır mısınız



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @keshke
D
geçen yıl (57 mesaj)
Çavuş

Telegram kullanmıyorum lütfen whatsapptsn iletişim kuralım



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @keshke
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.