Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
366
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Lpg benzinli araç çalışmıyor.
G
10 yıl (47 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar
Benim sorunum şöyle ;
Araç sıcak veya soğuk farketmiyor marş basıyorum almıyor vurduruyorum almıyor. Benzine alıyorum gene almıyor. Ama kontağı kaptıyorum gaz düğümesine basılı tutuyorum marş basıyorum gaz düğümesinden elimi çekmeden tek seferde tak diye alıyor.
Araç bilgileri. 2008 era hyundai araç lpgsi Atiker.
Yardımlarınızı ve bilgilerinizi bekliyorum. Hayırlı bayramlar.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
10 yıl (1910 mesaj)
Binbaşı

Büyük ihtimalle benzin pompası yanmış. Gazla giderken de benzine geçtiğinizde stop ederse pompa yanmıştır. Hyundai araçlarında lpg dönüşümünden sonra pompanın yanmaması için zorunlu role takıldığını duydum bazı istasyonlarda.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.