Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
1261
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Logitech MK330 Klavye'de sağ tık tuşu sorunu
E
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar, Logitech MK330 Klavye'de sağ tık tuşu yok. Klavyeyi yeni aldım, alana kadar da farketmemiştim. Normalde "Alt Gr" ile sağ "Ctrl" arasında olan sağ tık tuşu yerine "FN" fonksiyon tuşu koymuşlar. Benim de en çok kullandığım tuşlardan birisidir sağ tık tuşu. FN tuşunun görevini değiştirip "sağ tık" tuşu yapma şansımız var mı acaba, bilen var mı?
Set Point yazılımı üzerinden baktım, öyle birşey yok görünüyor. Belki bir hilesi vardır.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



S
12 yıl
Yüzbaşı

Belki 10 seneden fazladır bilgisayar kullanıyorum hiç ihtiyaç duymamıştım siz yazınca ilk defa meraktan bastım o tuşa harbiden sağ tıklıyormuş :) Malesef öyle bir değişiklik yapma şansınız yok.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @erdo608
E
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Artık kullanırsın öyleyse :)
Cevap için teşekkürler, olmayacağını ben de biliyorum aslında da insan yine de "belki vardır lan" diyor işte.




Bu mesajda bahsedilenler: @Silence34
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.