Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
483
Tıklama
0
Öne Çıkarma
logitech k295 klavye ve m220 mouse setine m650l mouse eklemek hakkında
B
11 ay
Yarbay
Konu Sahibi

logitech k295 klavye ve m220 mouse seti aldım. içinden çıkan usb yi windows bilgisyara taktığımda ikisinide çalıştırdı. 9 ay sonra nedense mouse bozuldu. zaten küçük de geldiği için logitech m650l mouse satın aldım.

önceki setten çıkan tek usb alıcı bu mouse u çalıştırmadı.
bu mouse un içinden çıkan usb yi taktığımda ise bu sefer klavyeyi çalıştırmadı.

görüntüde aynı olan bu mini usb alıcılardan bir tanesi hem logitech k296 klavye ile m650l mouse u çalıştırmaz mı;?

iki yuva işgal ediyor bilgisayrımda şu anda bu mini usb port

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
11 ay
Yarbay
Konu Sahibi

bir de bu yeni mouse u işyerindeki bilgisayara taktım.

iki tane uyarlanabilir tuşu var. birisi kopyala diğeri yapıştır olarak ayarlanabilir mesela.
logitech yazılım olan exe dosyayı indirip yüklemek bize yasak olduğu için şu an HID uyumlu fare olarak görünüyor.

o iki tuşu incledğimde bir işlevi yok gibi.

default olarak geldiği bir ayarı yok mu acaba? illa yazılımın mı yüklenmesi mi gerekiyor bu tuşların çalışması için



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.