Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1590
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Logitech G410 Gaming Keyboard Türkçe İZLENİMLERİM
C
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Bu klavye benim bildiğim nümerik kısmı olmayan diğer bir tabirle "tournament edition" nadir Türkçe mekanik klavyelerden biri. Klavyeler Türkçe oluyor ama tuş dizilim US veya UK olarak değişiyor. Alttaki resimde önceden kullandığım Zalman ZM-K500 ve Logitech G410 birlikte görülüyor. İkiside Türkçe ama arada tuş dizilim olarak fark var. Logitech G410 satan hiçbiyerde klavyenin gerçek resmi olmadığı için tuş dizilimi konusunda benim gibi şüpheye düşenler olabilir diye resmini atmak istedim. Zamanında Razer Blackwidow da kullandım. Razer kadar başarılı bir klavye değil. Ben razerdaki click seslerini duymayınca klavye mekanik hissi vermiyor gibime geliyor. Ama bu tuş dizilimi benim için daha önemli olduğu için bu klavyeyi seçtim. Diğer özellikler olarak Razer bence 1 numara. Tabi bunlar kendi görüşlerim.

+ Tuş dizilimi
+ Özelleştirilebilir Arka Aydınlatma
+ Alıştığımız Türkçe tuş dizilimi


- Fiyat hakettiğinden fazla. Benwww.adeksstore.com dan havale ile 388 TL'ye aldım.http://www.adeksstore.com/g410-g240-bundle
- Yıl olmuş 2016 usb kablo sleeved değil.
- Ekstra usb portu yok.


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Videoyu izlemek için tıklayınız





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeMachine -- 28 Aralık 2015; 16:45:43 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.