Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4
Cevap
259
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Logitech G230 Sorunu
Z
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Selam arkadaslar logitech g230 kulakligimin oyun oynarken bi anda sol kulagindan ses gelmemeye basladi kablonun belli bi bolgesi var sadece orayi bukunce calisiyor cok garip bisey teknosadan almistim gidip versem ne yaparlar garantiye mi gonderirler yoksa çek mi verirler ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
10 yıl
Yarbay

Garantiye göndermeni öneririm. Daha önce 2 logitech ürünüm teknosa tarafından para iadesi olarak geri döndü. İster çek alırsın isterse direk parayı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @zigatr
Z
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Ne yapmam lazim ilk kez boyle bi sorunla karsilasiyorum aldigim yere mi gotureyim



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Mr.ED
M
10 yıl
Yarbay

Teknosa'dan aldıysan direk olarak Teknosa üzerinden garantiye gönder sorunlarını belirtip. Ama kablo kopuk falan deme kullanıcı hatası deyip bakmazlar. Ben 2 ürünümü gönderdim ürün tamir olmadığı için para iadesi çıktı. Nakit aldıysan direk para iadesi alabiliyorsun. Kart ile aldıysan da kartı postunu istiyorlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @zigatr
Z
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Tamam tesekkurler kablo kopuk degil sol kulaktan ses gelmiyo ama kablonun biyerini hafif bükünce geliyo cok sacma bisey 2 aydir oyle kullaniyorum benlik birsey yok yani bi anda gitti



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Mr.ED
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.