Merhabalar, Cawl grip (pençe tutuş) tarzında kullanıyorum. Bütçe 250 TL civarı. Yıllardır kullandığım m185 mousedan artık kurtulmak istiyorum :) Aralarında 100 TL gibi ciddi bir fiyat farkı var. Rival 3 de switch dayanıklılığı 60milyon, Logitech de 10milyon aklımı karıştıran tek konu bu. Tutuş için hangisi daha iyi olur ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Cawl grip (pençe tutuş) tarzında kullanıyorum. Bütçe 250 TL civarı.
Yıllardır kullandığım m185 mousedan artık kurtulmak istiyorum :)
Aralarında 100 TL gibi ciddi bir fiyat farkı var. Rival 3 de switch dayanıklılığı 60milyon, Logitech de 10milyon aklımı karıştıran tek konu bu. Tutuş için hangisi daha iyi olur ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >